9. kesäkuuta 2012

Hetki parvekkeella...


Ihana päivä takana, joskin raskas! Olemme olleet muuttoapuna, ja kenties vähän jo hyvästelemässä miehen lapsuustaloa. Illalla kotosalla minua odotti parvekkeen siivous vielä! Kaunista tuli, kyllä nyt kelpaa tässä koneella parvekkeella bloggailla, vai mitä olette mieltä?


Eniten kaipaan kesäilloista ja entisestä asunnostamme niitä hetkiä, kun lapset ovat menneet nukkumaan, ja voi omalla pihalla juoda kupillisen kahvia, ilta hämärtyy, linnut laulaa ja on lämmin...

Kerrostaloelämässä on ollut vaikea hyväksyä sitä, että parveke ei (tähän asti!) ole viihtyvyydeltään tarjonnut sitä iloa... Ajattelin, että en jaksa vaivautua muka lyhyen kesän vuoksi, mutta nyt kyllä tajuan, että kannatti.
Ihan kuin olisi lomalla!Muuten, yksi niistä ompelemistani tyynyistä ratkesi, kun sulloin sisätyynyä tyynyliinaan. Vanha lakana oli sen verran hauras. Parveketyyny siitä syntyi kuitenkin käteväsi "paikkailemalla" tyynyä vähän tiuhemmin kuin olisi tarvinnut... Ihan hauska!


Kyllä, myös projekti etenee ja etenee. Alkaa jo näyttää talolta pikkuhiljaa, eiköstä? :)
En malta odottaa, ensi viikolla suuntaan jo tapettikaupoille ja tilailen kenties jo tarvittavat maalit/tapetit.
Pitäähän niitä keritä monta kertaa katsoa rullilta, ennen kuin ne iskeentyy seinille ;)

Ja hei, tässä postauksessa mainittiin vain kerran sana ompelu! Myönnän rönsyileväni,
halusin vain jakaa tämän onnen hetken parvekkeella kanssanne...

4 kommenttia:

 1. Sie olet kyllä ihan ykkönen näissä sisustusjutuissa! Ei voi taas sanoa, kuin VAU!!!

  Ja edellisen postauksen kuvien prinsessa on kyllä niin suloinen kauniissa mekoissaan :) Toi ihan hymyn huulille kun kuvia katsoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka :) Miusta taas tuntuu, että kaikkien kodit on niin kauniita ja täynnä yksityiskohtia ;) Mie aina laitan asioita esille ja korjaan sitten pois, kun en ookaan varma pidänkö ;) Järkevää ajankäyttöä ;)

   Poista
 2. Kyllä kannatti nähä vaivaa partsilla, tosi viihtysän näkönen tuli :) Mä oon niin kade kaikille parvekkeen omaaville, meillä kun ei sellasta ole :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siun pitää stailata sellainen löhönurkkaus, kai se on sama "mihin sen tunnelman luo, jossa voi vaan rentoutua". Mie en tiennyt ennen tätä olevani parvekeihmisiä ;) Oon pitänyt niitä vähän turhina ;)

   Poista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!