11. kesäkuuta 2012

Lippuviiri ja housuhenkareita


Äsken selatessani blogien salaista maailmaa, ja Hipun blogia eritoten, tajusin, että en ole vieläkään saanut aikaiseksi ommella lippuviiriä Leeville. Leevi on silloin tällöin kysellyt moista, kun on nähnyt muillakin.
Nyt kotipäivää lasten kanssa vietettäessä korjasin asian laidan ja Leevi oli tyytyväinen.

Meinaan samalla ähkytää lukijoita kuvilla Leevin huoneesta, sillä haluan säilyttää nämäkin muistoissani.


Lokerikossa säilyvät pienet aarteet, samoin matkalaukuissa. Tällä hetkellä Pupet, Muumit, ja Maurikunnakset kuuluvat iltasatuvalikoimaan. Karttapallon matkassa matkustetaan ympäri maailmaa:
"Äiti, missä asuu pinkviinit. Entä noosut. Tai Tiikejit?"


Kattilassa säilyvät Leevin kynät, sakset, liimat, tussit. Ne on ahkerassa käytössä lähes päivittäin. Viimeeksi niillä on paikattu eilen pienen riisillä täytetyn hiiren maha. Periaatteella: "Äiti, mä en tarvii yhtään ompeluapua tässä."


Aakkoskirja on jostain syystä osoittautunut tosi hauskaksi. Tästä luetaan ne Herra Hakkaraisen loruttelut, jotka löytyy joka sivulta pienellä, ja nauretaan räkäisesti päälle. Varsinkin yliväsynä.
Reppuun pakataan kaikki koko huoneesta. Ne mahtuu sinne ihan totta; ja jos ei, niin voimalla varmasti.
Housuhenkarit kotiutuivat meille eilen, ja ne tulevat toimittamaan niin tässä kuin seuraavassa asunnossa taulujen virkaa. Niihin on helppo laittaa taidetta. (HUOM! Etsinnässä opetustaulut, saa tarjota!)
Ja taidetta on tosi helppo vaihtaa; ja omia piirroksia saa niiiin helposti esille, niitä kun syksyllä alkavan kerhon myötä tullaan varmasti kotona näkemään!


Sellainen huone tällä hetkellä meidän reilu kolmivuotiaalla...
Kun saadaan vielä mieleiset tapetit ja lattiat reunuksille, niin luulen että oikein hyvä tulee!

Ihanaa Alkuviikkoa kaikille!


1 kommentti:

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!