28. marraskuuta 2013

Myönnän...



...Fiilisteleväni jo joulua kovin!
...Koristelleeni!


...saaneeni tänään hetken aivan omaa aikaa! Jes!
...Nauttivani siitä hurjasti!


...Olevani täynnä informaatiota uudesta työviikosta
...Olevani rättipoikki väsynyt uudesta elämänmuutoksesta
...Olevani onnellinen lähestyvästä viikonlopusta, jolloinka saan nähdä myös omia lapsia oikein kunnolla!


....että rönäsin jo kerran aamutuimaan pyörällä keskustassa
...saavani nastarenkaat
...käyttäväni kypärää


...että olen oppinut kymmeniä uusia nimiä
...etten muista niistä puoliakaan
...olevani vielä vähän puolittain hereillä informaatiotulvan keskellä

Myönnän, etten taida olla enää kotiäiti.
Taidan olla työäiti.
Enkä ehdi kaikkea. 
Blogi tulee tietenkin järjestyksessään ennen kotitöitä, joten niitä kai seuraavaksi!

Mitä teidän muiden viikkoon?



13 kommenttia:

 1. Oi miten romanttisen näköistä! Ihana koti teillä ja onneksi rouheuttakin löytyy. Ja huipsista hui. Viikkohan on vierähtänyt hienosti ja nopeasti. Eikä kukaan enää edes muista, että joku rouvashenkilö se kaatua täräytti pyörällä, paitsi asianomainen itse. Postauksesi piristävät aina <3 . Ja tsemppiä työäidille arkeen ja viikonloppuun. Nauti elosta kaiken härdellin keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mie kaaduin niin nopsaan ja ennen puolta seiskaa, että saattoi olla, että kukaan ei ollut todistamassa mitään :) Sen sijaan se herätti kyllä siihen, että nastakausi olisi jo kohdillaan :) Ja että onneks on se kypärä, monet aikuisetkin posottaa töihin ilman kypärää, ja tuntuu, että se on kuitenkin aika halpa henkivakuutus :) Kiitos siulle ystäväni tsemppauksista, kiva tietää että on taustatukea!

   Poista
 2. Vallan ihastuttavia ja tunnelmallisia kuvia! Täälläkin on koristeltu tänään. :) Ajattelin ensin odottavani joulukuun puolelle, mutta en enää malttanutkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kurkkia siun blogin puolelle, kohta on taas aikaa syventyä vähän tähänkin maailmaan :) Mutta rentouttavaa on vastapainoksi vähän höösätä, tykkään! :) Ja joulumieli, tervetuloa!

   Poista
 3. Ihana postaus ja ah teidän koti näyttää ihanalta :) sun uudet kuviot kuulostaa hyviltä :) voin niin kuvitella miltä susta tuntuu, mulla meni kieltämättä turhankin kauan viime kerralla ennen kuin sain pääni täysin työelämään mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, sanoistasi. Ootkin kokenut saman rumban, niin tiedät tän tunteen. Tää on sellainen rumba, ja aina kun tuntuu että sisäistää osan uusista asioista, tulee kasa uusia. Vähän epävarmuutenahan se näkyy, mutta toisaalta, en pelkää sitä tunnetta hirmuisesti. Suotakoon se kaikille :) Inhimillinen tunne uuden alussa!

   Poista
 4. Anni, sinulla on sana hallussa!♥:))
  Tiedän tuon tunteen siitä informaatiotulvasta, nimien määrästä ja ja....monesta muustakin:) (Syksyllä aloitin uuden työn)
  Tsemppiä, hyvin on varmasti lähtenyt ja muista antaa itsellesikin armoa ja aikaa...♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, Marikki, hyvä että on edes se sana hallussa, jos muuten on jotain kadoksissa tällä hetkellä! :)
   Armoa ja aikaa on varmasti ne avainsanat, olen vähän liikaa ollut kaikki tänne heti ja mä hoidan -tyyppinen, ja toisaalta se on kaatunut lähinnä voimattomuudeksi omaan niskaan, joten nyt koitan vaan huokaista syvään ja hokea mantramaisesti "Jos en ymmärtänyt nyt, ymmärrän huomenna". "Opin vielä, ei kiirettä." Mutta onhan sitä omaa luontoaan vähän vaikea kouluttaa.... kuten moni tietää :)

   Poista
 5. Ps. Hienot kuvat!! Että tykkään kotinne tyylistä, kauniin kodikasta!!♥

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus <3 ihanin kuvin <3 Ja miten jouluista, meilläkin, pikkuhiljaa,alkaa näyttää jouluta :)
  Ja anna itsellesi aikaa, onhan vasta ensimmäinen viikko takana <3 Muistan tuon, uuden paikan säännöt ja tavat, lasten nimet ja muut, siinä menee aikaa. Minulla meni ainakin, tosin lapsiakin oli liuta enemmän, kun koulussa olin, mutta nyt muistan vieläkin suurimman osan nimet ;) Ihanaa ja rauhallista viikonloppua sinulle ystävä rakas <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis toi sängynpääty valokuvineen teillä!
  Ja hei tsemppiä töihin - onneksi nyt tosin on perjantai-ilta :D Ihan varmasti on väsy eka viikon jälkeen, niiin paljon uutta, mutta pikkuhiljaa se siitä sitten.. Tosin kiire ei kyllä saata tasoittua - täällä ainakin kotihommat kasautuu ja blogigin kärsii työnteosta - höh ;)
  Mutta se on JOULUKUU pian - ihanaa fiilistelyä sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!