7. marraskuuta 2013


Okei, okei. On meillä kuusi. Oikeastaan oikein minikuusi juurineen päivineen.
Pikkujoulukuusi. Eiks kohta oo pikkujouluaika? On on!
Okei, tiedän, että ruoho on vihreää ja aurinko paistaa, mutta kyllä nyt saa jo vähän fiilistellä.
Voihan tää olla vaikka ihan syysasetelelma.
Totta puhuen, voisin hyvin aloittaa joulun...


Mutta en aloita ihan vielä - odotan hetken. Ettei tunnu typerältä.
Facebookissa tunnustin käyttäneeni sukkapuikkoja. Tekele on rätti. Kestorätti.
Jos joku ei tunnistanut.
Uusi aluevaltaus koeajettu, mutta vielä kun sais tuosta tuon ekaluokkalaisen kädenjälen poies!
Ja oppis tekemään erikoisuuksia.
Miun ongelma on ehdottomasti se, että kieltäydyn lukemasta ja ymmärtämästä ohjeita. Mihinkään en ole niitä juurikaan käyttänyt, niissä on ihan kummallisia juttuja...
Ehkä se tästä lähtee, kohta meillä on iso kasa rättejä, jos ei muuta.
Tai iso tilkkutäkki! 

Hauskaa Torjantaita!

8 kommenttia:

 1. Ihana pikku kuusi! Mä ainakin tunnustan, et alan fiilistellä pikku hiljaa joulujuttuja...ei nyt toki mitään tonttuja tässä vaiheessa, vaan lähinnä just noita havuja ja tunnelmavaloja.

  Mulla on sama ongelma; en osaa lukea enkä ymmärrä mitään käsityö ohjeita...siispä mitään en ikinä tee ohjeen mukaan, vaan soveltaen kuvan tai oman vision mukaan ;o)

  Mukavaa loppu viikkoa!

  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa pikkuhiljaa fiilistellä :) Ei tästä enää niin pitkään ole ajankohtaan! :) Tontut meilläkin on vielä komerossa kurkistelemassa.

   Miulle puikot ja koukut on vaan ihan vieraita, tuntuu, että ei niiden kanssa edes voisi osata soveltaa? En ymmärrä mitään erilaisia neulemalleja, tai virkkuumalleja. Ehkä luon sitten oman tavan tai hankin jonkun opettamaan kädestä pitäen! :)

   Ihanaa Viikonloppua sulle! :)

   Poista
 2. No hienohan tuosta rätistä tuli :) Ja keltanen&harmaa on hyvä väripari - piristävä!
  Itsekin olis tehnyt mieli pikku-kuusi laittaa, mutta laitoin männyn :D tulee se kuusikin vielä...
  t. Peppi-pikku-kettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en ihmettelis jos vaikka laittaisin koivun ja väittäisin sitä kuuseksi ;) Tässä suhteessa oon vähintään Anna Abreun tietotasolla, nukkunut kaikki maantiedon, bilsan ja historian tunnit- Myöhemmin vähän harmittanut ;) Nää on kivoja, kun ei ole vielä liian jouluisia. Lunta kun tulis, ni sit irtois ;)

   Poista
 3. Kuten jo tiedät, mutta muistutan vielä. Olen aivan älyttömän ylpeä, että olet laittanut puikot kilisemään, kalisemaan ihanaan sekameteliin lankojen kanssa. Ja avot, upean rätin teit. Kumpa itse saisi kans joskus aikaa näitä tehdä. Tulisivat tuiki tarpeeseen! Enkä mäkään aina niitä ohjeita niin lue, menee hermot. Otan yleensä vain pitsimallin jne. ohjeesta ja teen soveltaen. Ja hyvää tulee, kun ei piittaa pienistä epäkohdista :).

  OI. Tuollainen 'kuusi' täytyy meillekkin hommata. Kun emme vietä joulua kotosalla, taitaa tuo oikea kuusi jäädä metsään. Ehkä joku sypressi vois kuitenkin olla kiva :). Joulu, joulu.. ihanaa <3 Tunnelma alkaa jo pikkuhiljaa saavuttaa.

  Ja superkiitos postista! Olen kyllä niiiiiiin onnessani. Ajattelevainen nainen. Ihana ja kaikkee sellast priimaa. Blogisysteri! Oot parhautta. Kiitos.

  Ihanaa viikonloppua sinulle ja lapsille. Toivottavasti se isäntä palaa ehjin nahoin kotiin työmatkalta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin inspiroiduin siun kaikista kutoiluista. Ihmeen kivaa touhua tällainen ihan pelkän aina oikein neulonta. Hermo menis varmasti jos pitäis pitsiä tai muuta kokeilla, en tajua yhtään! Joustinneule ja tää on ne mitä osaan. Kavennukset - not. Lisäykset - not. Et hyvällä pohjalla ;) Mutta rättejä tarvitaan ;)

   Meille tulee ehkä tänä vuonna pienempi joulukuusi kun haluan ehkä sijoittaa sen vähän keskeisemmälle paikalle. Eikä valoja. Mutta en ole tehnyt vielä päätöstä. Katsotaan mikä on tilanne sitten lähempänä.

   Sait postia :) Pieni hassu ele, toivottavasti pääsin yllättämään :)

   Toivon kanssa miestä ehjänä kotiin, täällä on sille hommaa seuraavaksikin viikoksi! Nyt kotihommiin hetkeks ja sit ystäviä kylään! Ihanaa Ihanaa Viikonloppua siulle <3

   Poista
 4. Ihana pieni kuusi. Juuri kattelin ikkunasta ulos ja mietin mitä tuolta räntäsateesta hakisin sisälle maljakkoon. Ja ihana rätti, ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 5. Iik, noita kuusia on kyllä jo joka blogissa ja miekiiiiiiii haluuuuuuuuuun :) joulun tunnelmaa luomaan <3 ja anni, ihan mielettömän upeaa että oot kokeillut neulomista <3 ihan oon ylpee siusta, siitä se lähtee :) voi sitten kun siltä tuntuu niin kokeilla nurjan neulomista ja kaikkea muuta, pikkuhiljaa hyvä tulee :) hieno rätistä tuli, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!