8. huhtikuuta 2014

Kehtaamisasia?

 Vatsalihaksia, hii-op!

Kehdata tehdä, tai kehdata (eli iletä) postata nämä kuvat?
Jokatapauksessa, sillä tiedolla, että edes joku on inspiroitunut ruokakuvista,
tuon palan kotitreeniä teille nähtäväksi. Silläkin uhalla ja kauhulla, että minä siinä oikeasti oon!
Tää on oikeasti nyt aika paha rasti, oon tallentanut ja miettinyt tätä päivitystä monesti, mutta en vaan ilkiä.
Tänään meinaan ylittää itseni, joten varokaa ja pliis kannustakaa! :)

Tätä kotitreeniä suoritetaan pilke silmäkulmassa, sopivalla tahdilla.

 Syrämellä, pakarat ja sivuvatsat

Pienikin hetki päivässä, 15-20min sopivassa välissä jeesii pääsemään kuosiin.
Toistoja sopivasti. Kehittyy, kehittyy.
Ei mitään tunnin jumppia tälle kotosalla, ei kestä pää!

Karseimmat punnerrukset ja pelleilyä! Hyvä fiilis pienenkin reenin jälkeen!

Salitreenit on sitten erikseen, tässä haetaan vaan pientä aktivointia sinne lihaksiin!
Sitäpaitsi, oma paino on varmasti monelle (minullekin) riittävä vastus ja sen kummempia ei tarvita, 
jotta päästään liikkeelle!

Liikunnan iloa kaikille! 
Ps. Mustelmat ei johdu kotitreenistä vaan uhmaikäisistä lapsista! Kääk!

15 kommenttia:

 1. Hyvä Anni! Anna mennä! Tuota samaahan se on itsekullakin, mie venyttelen telkkaria katsellessa, kun joogaamaan en ehdi tai ei riitä keskittymiskyky just silloin, heiluttelen kahvakuulaa tai vaan kyykkäilen joutessani. Tärkein osa treenistä on se että samalla voi katsoa telkkaa ;) Lapset pitää tietty olla nukkumassa ettei ne kiipeile selässä :D
  Punnerruksen on kauheimmat to-del-la-kin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä treeniaika on normaalista lasten valvoessa tanssiaikaa, eli youtubesta isketään volket täysille ja lapset riekkaa ja äiti koittaa komentaa ja samalla jumpata. Nyt oli hetki aikaa tehdä rauhassa, silloin otan jostain syystä mielummin nupit korviin, mutta tsemppausbiiit soi taustalla. Ja punnerrukset, en ees usko et ne voi koskaan helpottaa. Kamalia, kamalia! Sinne kanssa iloa kotitreeneihin! :)

   Poista
 2. Ootpa reipas! Mun on pakko raahata itseni maksullisille tunneille, muuten ei tule mitään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pääasiassa kanssa niin, että raahaan itseni salille jos haluan oikeasti saada jotain aikaan. Mutta esim. tällä viikolla puolisko on poissa perjantaihin saakka, ja on pakko saada vähän touhuta, kun on makuun päässyt. Ja toisaalta, kukaan ei voi sanoa, ettei pysty jotain edes sporttailemaan :)

   Poista
 3. Tsemppiä ihan sikana ja onnitteluja ihan mielettömästi laihdutuksen johdosta!!!
  Itsellä vielä aika alkuvaiheessa laihdutushomma.. Täytyis jotenkin saada otettua itestä kunnolla niskasta kiinni ja ruveta hommiin:). Siun kirjotukset on kyl oikeesti tosi hyviä ja motivoivia=). Kiitos niistä!
  Jospa se projekti itelläkin onnistuis, vielä ois kesään aikaa.....
  Mutta tsemppiä sinne, mukavaa kevättä!
  T.Anni, 2 lapsen äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se aloittaminen on vaikeinta, ja oman jutun löytäminen. Itsehän etsin sitä vuosia, ha haha :) Mutta armollisuutta, aika aikaansa kutakin. Kaikkien ei tarvi aloittaa samaan aikaan, eikä pyrkiä edes samaan. Todellakaan. Toisinaan tää on loputon suokin; kun saavuttaa jotain niin tavoitteet kasvaa. Elikkä joskus jopa hetkittäin tuntuu, että itseensä oli helpompi olla tyytyväinen kun asiaa ei edes kovin pyöritellyt. Ehkä nää on naisilla aika paljon korvienväli-juttuja, pitää vaan ylpeesti olla tyytyväinen siihen mitä on! :) Ja tsemppiä sun mahdolliseen proggikseen!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää :D jatka samaan malliin, toisaalta olet jo tosi hyvässä kuosissa ja näytät upealta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina, matkaa on vielä omiin tavoitteisiin, joten varmasti jatkan :D Vähän tollanen sirkushylje valokeilassa olohan tuossa oli kameran räpsiessä, mutta hauskaa riitti :) Ja aika kova se taitaa olla siunkin treenimotivaatio jos oon jostain oikein tavannut! Saisit inspiroida miuta huikeempiin suorituksiin! :)

   Poista
 5. Minä suunnittelen usein kotijumppaa, mutta ilman piiskuria lipsun ja unohdan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä on kyllä se huono puoli, että voi siirtää ja unohtaa ja kappas, ei kai tähän aikaan enää.
   Kotitreenikin olisi syytä vaikka suunnitella aikatauluun ja pitää sitä "jumppana" vaikka se olisi 15min. On se sitten niin että puhelimen kello soimaan lasten uniaikaan, niiden nukahdettua illalla tai aamutuimaan. Tulisi varmasti tehtyä :)

   Poista
 6. "Äiti kuka toi on?" "Anni" "Ei se näytä yhtään Annilta" ;)
  Oot kyllä aika mimmi, hatunnosto, tuntuu varmaan hyvältä kun on saanut itselleen sen innon liikkumiseen :) Ihania kuvia ;) hyvin sä vedät ;) Mukavaa loppuviikkoa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voi ei, kyllä mie miusta Annilta näytän :D Haha! Liikuntaan koukuttuu ja nyt oon jo lähes äkäinen jos en säännöllisesti pääse. Onneks on pääasiassa ees pyöräilyt töihin, tällä viikolla kun ne puuttuu kun tuo miekkonen siellä reissussa, niin sekin sylettää :D Ihanaa loppuviikkoa sinne <3 <3

   Poista
 7. Oot kyllä niin hyvässä tikissä!! :)

  VastaaPoista
 8. Olen niin ihastunu sinun blogiin ja mietteisiin, että käyn aina katsomassa kun olet jotakin uutta taas päivitellyt. Toivottavasti jatkat samaa rataa :) olet ainakin rohkeampi kuin minä niin sanoissa kuin jumppakuvissakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tsemppaat oikeaan aikaan blogin kanssa, kun kaikki muu singahtelee nyt etusijalle, ja tulee niitä ajatuksia, et voiko nää turinat kiinnostaa enää ketään täällä joukoissa :) Eli kiitos kiitos :) Joskus sitä pitää vaan olla ja repäistä, vaikka jälkeenpäin tuntuis höhlältä ;) Se on sitä pientä itsensä ylittämistä, just sitä kehtaamista. Kehtaamisen hetkiä sinnekin! :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!