31. toukokuuta 2011

Hii-O-Hoi!

Maata näkyvissä!


Meidän perheellä taitaa olla suuri ja syvä kaipuu järven rannalle jo. Leevin uusiin farkkuihin (jämäkankaita hyödyntäen) aplikoitui meriteemaisesti majakka. Ihan oikeasti, miulla on mitoitus hukassa. Olin tekemässä pitkään shortseja näistä! Ilmeisesti Leevi tuntuu vauvan myötä silmissäni isommalta kuin onkaan ;) Ei onneksi hätää, niissä riitti aplikoinnin jälkeen vielä pituutta ihan kokofarkkuihinkin! :)


"Heeei! Tuolla ylhäällä näkyy jotain!"

Kun olin vauhtiin päässyt ajatuksineni, surrautin Leeville myös velourista caprit. Niihin aplikoitui teeman mukaisesti purjeveneet. Kovin kesäiset niistä tulikin, ja vaikka veneet ei ole kohdillaan, sekä pituuskin taas hiukan ylimitoitettu, ne saivat suuren suosion pieneltä mieheltä. "Äiti, laitetaan kaksi venettä jalkaan!" :) Mikäs sen enempää voisi mieltä lämmittää.Hmm...myönnän, että meille on lähiaikoina rantautunut muutakin teemaan sopivaa, kohta tämä koti muistutta merenrantamökkiä. Noo, mikäs sen mukavampaa... ;)


Onpas kovin seesteistä ja lämpöisää, pian on kesä, kesä, KESÄ!


Tyyntä ja rauhallista alkuviikkoa teille :)!

6 kommenttia:

 1. parempi isompi ku pienempi! :)
  ekaa kertaa tein pikku-ukolle bermudat - kerrankin ohjeista, viimeisen päälle, koristetikkauksia myöten. välissä hehkuttelin miehelleni, kuinka JÄRKEVÄÄ on käyttää kaavoja ja tehdä hitaasti, tarkasti ja varmasti.
  - vain todetakseen, etteivät housut mahdu edes jalkaan. :S =)"(#"()/¤
  onneksi on vuoden päästä sopivat (toivottavasti) pikkuveljelle!

  VastaaPoista
 2. voi kun ihanat housut - molemmat!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja molemmat! Mutta jotenkin nuo majakat on ihanan ´tuoreet´. Jotain mitä ei ole aiemmin nähty. :) Ja merellä aikaa viettävän perheen äitinä aihe on lähellä sydäntä. ♥

  VastaaPoista
 4. Hienot housut ja kivasti kuvattu :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!