7. kesäkuuta 2011

Tyyny kuin unelma

Olen piiitkäään ihaillut monissa ihanissa blogeissa näitä kauniita nappityynyjä, varsinkin Pieni Lintu-blogissa on aivan syötävän suloisia ihanuuksia!


Olihan minun aivan pakko kokeilla. Tähän on olemassa kait ohjeet ja kaavakin? Kuulemma Suuri Käsityö-lehdessä! Ajan rajallisuuden vuoksi, leikkasin vain yhden kolmion, siksi oma tyynyni on vain tekele monien muiden ihanuuksien joukossa. Mutta värit ovat niiiiin herkullisia....Leevin huoneeseenhan minä tämän tyynyn värimaailman suunnittelin, sen värimaailman tilkkuja kun oli roimasti... Ihana piriste muiden tekstiilien joukkoon, vai mitä?


Toisaalta, hmm...miksei se raikastaisi makuuhuonettakin uuden viltin kera? Tästä taitaa tulla vielä tappelu! Tai sitten on vaan ommeltava roimasti lisää...


Aah, me jäädään nauttimaan helteistä. Ehkä jopa raahaan tyynyn ulos ja nautin auringosta pää siihen painettuna! Suosittelen jokaiselle helteen ystävälle :)

Ps. En pääse kommentoimaan blogeja, tai ainakin se on toooodella pitkä prosessi, joka vaatii jatkuvasti uudestaan ja uudestaan kirjautumista, muilla ongelmia? Harmittaa vietävästi!

10 kommenttia:

 1. Kivan värinen tyyny.
  Lehdessä on tosiaankin kaavat ja ohjeet tuollaiseen tyynyyn. Tai lehden ohjeilla pienempikin on isohko lattiatyyny. Tai sitten minä sain vaan siitä pienemmästäkin aikaan muhkean :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis tyyny! =)

  Ei mulla ole ongelmia ollut kommentoinnissa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis ja niin herkulliset värit tosiaan! :)

  VastaaPoista
 4. Nätti tyyny, raikkaat värit sopii kivasti molempiin huoneisiin. :)

  On ollut ongelmia kirjautumisessa pitkään, nyt sentään näyttää antavan oman nimmarin ettei tarvitse jatkuvasti kommentoida anonyymina.

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Pieni mies vaati tyynyn unileluksi joten sinne se nyt katosi :)

  Mulla on ollut siis vaikeuksia päästä juurikin kirjautumaan sisään, en ymmärrä. Kovasti olisi monellekin ollut "asiaa" mutta hiljaiselolla oltu bloggerin ongelmien takia...

  Pitääkin pyytää omalta äidiltä se ohje ja kaava, jotta saan oikein muhkeita lattiatyynyjäkin! Tyynyihmisenä oon vahvasti sitä mieltä, ettei niitä voi koskaan olla liikaa ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana tyyny! Mun on pitanyt tehda sama tyyny siita asti kun nain ohjeen suuri kasityolehdessa, mutta en ole saanut aikaseksi. Ihanat varit tuossa sinun tyynyssa!

  VastaaPoista
 7. Oi mikä ihanuus! Aivan upean värinen ja sopii kyllä tosiaan molempiin huoneisiin :) Ei taida auttaa muu, kuin ommella toinen ;)
  Mitä materiaalia käytit tyynyn täytteenä?
  Tuollainen olisikin loistava "istuintyyny" laapsille lattialeikkeihin tai tv:n ääreen. Pitääkin pyydellä siulta kaavaa, kun saat sen käsiisi :)

  VastaaPoista
 8. Anna, mie tuhosin tähän koekappaleeseen yhden normaalin tyynyn, kun meillä oli ylimääräisenä. Eli perustyynyn vanut siellä on sisällä :) Miekin halajan jo isompana näitä ja monenvärisinä, oli ainakin tää oma versio kovin helppo tehdä :) Syntyy kuin itsestään :)

  VastaaPoista
 9. Onpa ihana tyyny!!! :) Tosi kivat värit!

  ..arvaa, ompelin tänään taas yhden -heh! :)

  VastaaPoista
 10. Pieni Lintu, mie innostuin siun tekeleistä niin kovasti, et oli pakko kannssa tehtailla omia... Nää on vasta lastenhuoneen versiot, suunnitelmissa on ne isommat olohuoneeseen hitusen neutraalimmalla värimaailmalla :)

  Näihin tosiaan jää koukkuun ;) Ja mie jaksan ainaki katsella aina uusia kuvia näistä, jokainen on erilainen ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!