28. helmikuuta 2010

Kurrepaita itkupotkuraivareilla, olkaa hyvä!

Saattaapi olla, että tämä on se tekele, jonka olin kuvitellut onnistuvan. Jota saatoin tuskissani hioa aplikaation osalta illan ja seuraavan aamun. Saattaapi olla, etten aivan aluksi hermostunut. Ekoille virheille nauroin ja peittelin niitä. Leevikin siinä jo heräsi kerran pari aplikaatiotikkien surratessa yömyöhään.

Mutta kun saumuri syö puolet kainalosta epähuomiossa unohtuneen nuppineulan takia, on vaan onni, että lapsi sattuu olemaan päiväunilla. On myös hyvä, että hän nukkuu silloin, kun äitinsä järjestelmällisesti tuhoaa loput paidasta (hihansuunresorit, pääntien...). Pahoillani olen vain perheen isän puolesta, joka joutuu saumurimonsterinnan kohteeksi. Meinasi siinä meidän perheelle tulla uusi sopimus: Täällä ommellaan vain silloin, kun muu perhe on evakossa. Sen verran raskasta tekstiä tuli päästettyä. Ja kun vielä lopuksi huokaa päälle että "olipa se rentouttavaa", ei voi välttyä ihmettelemästä, et onko tää ompelua vai vihanhallintakurssi. Enempää ei esittelyjä tämä paitakaan kaipaa.

8 kommenttia:

 1. Tykkään!!!
  Niin tuosta paidasta kuin osuvasta blogitekstistäkin :)
  Ei muuta kun "rentoutumaan" ompelun pariin :D

  VastaaPoista
 2. Paita näyttää kyllä kaikesta oikuttelustaan huolimatta pikku hurmurin päällä oikein hyvältä :).

  VastaaPoista
 3. Hieno paita upealla kuvalla kuitenkin! :) Toi kuulostaa niin tutulta :D Joskus on niitä päiviä, kun ei oikeasti pitäsi ollenkaan ommella..

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :) Kyllähän se päälle taittuu, mut kun saumoja alkaa tarkemmin vilkuilemaan, niin huomaa, että tosiaan, tämä oli se päivä jolloin ei olisi kannattanut edes aloittaa :) Mutta kun sitä ei edes ymmärrä lopettaa ajoissa! Hullun kiilto silmissä hamaan tappiin asti... :D

  VastaaPoista
 5. Kuulostipa tutulta, meillä myös mies saa olla se sijaiskärsijä ja kuunnella kun vaimo jupittaa ompelukoneen ääressä ja joskus saatta myös muutama ärräpääkin lentää ja sitten lopputulos on se että huh, olipa se kivaa ja mies katsoo vähän oudosti :D

  Ihanan hauska paita silti on syntynyt sinun käsissäsi, enkä kyllä huomaa mitään mokia :)

  VastaaPoista
 6. Voih, niiiin tuttua!! :) Aivan ihana paita kuitenkin ja kuka niitä saumoja ehtii pikakiitäjien päällä tutkimaan tarkemmin? ;) Joten mahtava paita!

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno paita. Ja hauska teksti. Kikattelin itsekseni töissä tätä lukiessa. ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!