8. helmikuuta 2010

Lekureita ja uusia vaatteita, reissun saldoa!

Monta päivää on sujunut lokoisasti reissun päällä! Ja täytyy myöntää, et kyllä mieli lepää, kun ei tarvitse arjen askareita ajatella... Hiukan polttelee ne ompeluksen aloittamiset kyllä kotosalla edelleen. Mietin kuumeisesti nyt, korjautanko vielä kertaalleen (ilmaiseksi) vanhan surrurin vaiko ostan ihanan upouuden ajokoneen! Järki kyllä huutaa, että korjaa vanha, on nimittäin tullut shoppailtua täällä, koko perheen voimin!

Huomenna kolmelta aika allergiatietämyksen aatelislääkärillä, Tiina Tuomelalla. Odotan innolla kyllä hänen suosituksiaan siitä, kuinka edetä. Alkoi taas kovasti ihmetyttämään Keskussairaalan touhu, kun soittelin vehnäaltistuksesta sinne. Ohjeena tuli siis pitää reilu viikko taukoa altistuksessa ja aloittaa sitten uudelleen, jotta voidaan olla satavarmoja, että oireet johtuvat vehnästä. Hieman tässä mietiskeltyäni kyllä kallistun siihen, että en aloita vehnää uudestaan, mikäli sen voin välttää. Tuntuu lapsirääkkäykseltä moinen, kun selkeät oireet on helpottaneet selkeästi!

Kävin tsekkaamassa lastenvaateliikkeitäkin tuossa ohimennen (Lue: ainakin 6h kaupungilla). Täytyy sanoa, että Polarn O. Pyretistä aina Benettoniin myöten löytyi pelkkiä pettymyksiä. Värit ja mallistot jotenkin laimeita ja tylsiä. Löydöt siis rajoittuivat perinteiseen tosihalpaan HM:ään. Bodya, housua ja lakkia. Unipussi. Myös välikausipuvut olivan melko rumia tai liian kalliita budjetilleni! Tytöille sen sijaan olisi löytynyt ties millaista mekkoa, tunikaa tai kolttua piälle! Tämäkin siis vahvisti uskomustani siitä, että on syytä nopeasti ryhtyä saumurin langoittamiseen: Jotta saisin Leevin päälle jotain kovin omaperäistä (Lue: vinoja saumoja ja reikäisiä paitoja ratkojan jäljiltä).

Summa summarum: Ostelin itselle senkin edestä! Nyt on tämä mamma päivitetty. Sen verran täytyy kyllä taas sanoa, et parhaatkaan vaatteet eivät tunnu ikävä kyllä korjaavan sitä, mitä Espan kahvilan jättikorvapuustit saavat aikaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!