10. syyskuuta 2013

Huppari Eilen paasattuani ja jaettuani toppakauden kuvia ja ajatuksia täällä teidän kanssanne,
jouduin palautumaan todellisuuteen. Ensinnäkään vielä ei ole talvi, ja toiseksi; koko huusholli näyttää siltä, että täällä on ommeltu. Totesin vahingon jo tapahtuneen ja siivoamisen välttämiseksi päätin ommella neidille Hupparin, joka meiltä uupuu syksystä.Huppari syntyi kauan kaapista virttyneestä Hilcon (?) ruskea-vaaleanpunaisesta kukkakankaasta, ja on ainakin kokoa 98-104, enempi jälkimmäistä. Resori kuitenkin nostaa helman niin, että sitä voi pitää jo nyt, ja resorit kädenteissä takaavat saman hihojen osalta. Hupussa vuorena on vaaleanpunaista velouria. Kaava on muistaakseni Juju kirjasta kapeaksi muokattuna :)


Ommeltuani lähestulkoon viimeiset saumat Huppariin, huomasimme olevamme lasten kanssa jo hitusen myöhässä illaksi sovitusta kaverikyläilystä. Jotenka nappasin kameran mukaan ja kuvasin neitiä ja kätteni töitä ystävämme luona; joka sopii paremmin kuin hyvin, koska voisin asua heidän eteisessä, ja koska meillä oli todella kaaos, kuten edellä mainostinkin!


Melkoisen ihanaa räsyä, sohvaa, ja paljon sellaista mitä ei näissä kuvissa näy, löytyy tuosta ihanasta eteisestä, joka on mielestäni kuin veranta samalla. Erehdyttävän hyvin sopisi osaksi meidän kotia kaikki tuolta, voisikohan tuollaisen pienen ulokkeen talosta siirtää meidän kodin osaksi ;) ?


Nyt on trikoinen Huppari, joka on siitä hyvä, että menee vielä lämpimillä säillä pitkähihaisen päällä ja toisaalta ei ole pelkistään liian kuuma takin alle vielä; ja kun takki riisutaan, se päällä on sopivan oloista sisälläkin. Perushupparit on meillä vähän "epäkäytännöllisiä", lähinnä alkusyksyn pihatakkeja.
Leeville pitäisi kanssa ommella omansa, odotan Metsolan kangaspakettia siihen tarkoitukseen.

8 kommenttia:

 1. Ihanaisia ompeluksia olet tehnyt! <3 Ja malli toimii varsin tomerana ja sopevana (kuten nämä Pohjoisemman ihmiset sanovat). Edellisen postauksen pipotkin ovat aivan mainiot. Mieleni tekisi tyttösille samanlaisia, mutta.. niitä pipoja on aivan liikaa nyt jo. Täytyisi raaskia luopua joistain että mahtuisivat kaappiin :). (sillä kaapissahan ne vanhat enimmäkseen olisi, kun uusia vain käytetään)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipoja on aina liikaa, myönnän :) Mutta jotenkin niitä on niin kiva tehdä toisinaan, että niitä kertyy :) Pitää meidänkin laittaa jotain entisiä kiertoon, mutta ei ne ihan passaa väreiltäkään enää :)

   Poista
 2. Kivan hupparin olet ommellut. Mun pitäisi myös pyyhkäistä pölyt (kaivaa kaapin uumenista) ompelukoneen päältä ja tehdä kaikki suunnitteilla olevat projektit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla ne projektit jäi seisomaan yhä....mikähän siinä on, ettei saa valmiiksi? :D

   Poista
 3. upea huppari ja kukat on gekkon - ai mistä tieedän...? noku EN tilannu niitä ja siitä asti harmitellut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Miulle on kanssa joskus käynyt noin jonkun kankaan kanssa, mutta kun kaikkea ei aina raaski... :D Tosin tää virui kaapissa pitkään, alkuun se oli niin ihana, etten tiennyt mitä ommella ja sitten en keksinyt enää mitään, mitä tästä haluisin. Pitäisi laittaa paljon kankaita myyntiin, jotta saisi tilata uusia :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudelleen!